Heb je er zin in? Geef je dan op om te beginnen via ons inschrijfformulier. Er zijn verschillende opties die we hieronder beschrijven waarvan je gebruik kunt maken. Mocht je dan toch nog vragen hebben of je wilt nog wat meer informatie, neem dan contact met ons op.

Avondje kijken.

Tijdens onze trainingen is het altijd mogelijk om te komen kijken. Dit is geheel vrijblijvend en is ook heel handig om even kennis te komen maken. Kendo van dichtbij meemaken is vaak imponerend, maar wij zijn van nature allemaal heel vriendelijk. Laat van te voren even weten dat je komt via één van onze contact kanalen en stuur het inschrijfformulier op.

Proefles (gratis)

Op afspraak kun je bij ons een proefles nemen. Dit duurt ongeveer een uur. Je leert enkele grondbeginselen van Kendo en je mag, met het bamboe zwaard ,wat slagen oefenen op een lid van onze vereniging.
Je hoeft hiervoor alleen maar een t-shirt/hoodie en een joggingbroek/lange sportbroek te dragen. Wij trainen op blote voeten. Wij zorgen voor een bamboe zwaard (shinai) en een instructeur.

Wil je een proefles? Neem dan contact met ons op of stuur je gegevens via het inschrijfformulier.

Introductie cursus (80 euro)

In 10 a 12 lessen van 1 – 1,5 uur leer je de grondbeginselen van het Kendo.

We beginnen elke les met een opwarming. Je leert tijdens deze lessen het gebruik van de shinai (bamboe zwaard). Verschillende basis slagen (Men, Kote, Do) en omgangsvormen binnen de dojo. (groeten, mediteren, wat wel en wat niet mag in de dojo).

Je krijgt een eigen bamboe zwaard (shinai), ter waarde van 40 euro, die je mag houden.
Tijdens deze lessen draag je een t-shirt/hoodie en een joggingbroek/lange sportbroek. Wij trainen op blote voeten.

Is de introductie cursus wat voor jou? Neem dan contact met ons op of stuur je gegevens via het inschrijfformulier.